Indrømmet, du kan godt få en rigtig fin hjemmeside for en slik – det nytter bare ikke, hvis du bagefter sidder med varmeknopper over hele kroppen fordi …
- hjemmesiden ikke rigtig ligner resten af din identitet (selvom den er fin)
- tilmeldingsknappen ikke virker og naboens søn (ham, der har lavet siden) er taget på Roskildefestival
- din målgruppe ikke kan finde det, de søger, fordi …
- du ikke selv var helt klar over, hvad de (eller du) ville have
- din aldrende (men ellers ret digitale) mor ikke kan finde ud af menuen
- siden ligner noget, der er løgn på en tablet
- du har fået en besked om, at dit domæne bliver sat til salg, hvis du ikke betaler NU (og naboens søn er jo på Roskilde)
- du faktisk ikke selv kan lægge nye indlæg på, fordi det er ren html
- der er hundredevis af spam- og hackerangreb om dagen, fordi der ikke er nogen sikkerhed på siden, og den er ikke blevet opdateret mange måneder
- du nu har valgt et nyt bureau til at opdatere hjemmesiden, men har ingen adgangskoder (og naboens søn har valgt at tage et backpacker sabbatår og sidder med tæerne i vand på Bali)
Hvad du selv kan gøre for at undgå knopper
På vores hjemmeside får du 3 gode tips til, hvad du er nødt til at overveje på forhånd, for at få et godt resultat ud af din nye hjemmeside.
Vi har også redskaber, der kan hjælpe til at afdække dit behov:
Design audit
Vi er netop i den absolutte slutfase med Solrød Kommunes nye identitet. Her indledte kommunen med en uforpligtende design audit på deres eksisterende identitet, for at afdække behovet for oprydning, opdatering og optimering (man fristes til at sige “De 3 O’er). Og design audit princippet er det samme for hjemmesider.
Workshop
Vi er også midt i udviklingen af Handicapidrættens Videnscenters nye hjemmeside. Her startede vi processen op med en dags workshop sammen med kunden, hvor alle bolde blev kastet op i luften, for at få et helt rent syn på tingene. Output blev et komplet oplæg på en ny struktur, der er langt mere intuitiv end den gamle.
Prototype
Dette workshop output er nu blevet omformet til en interaktiv prototype over alle sider på hjemmesiden. Der er hverken grafisk design eller programmering på denne prototype endnu, men alle elementer på alle sider er linket, som var det en endelig side og dermed “klik-bart”.
Med denne prototype tester Handicapidrættens Videnscenter nu “user flow” hos forskellige brugere i målgruppen for at finde blinde ender, navigationsproblemer og teste tekstforståelse i overskrifter til indhold.
Med andre ord, et super godt redskab til at opdage eventuelle fejl og mangler, inden det betyder dyrt dobbeltarbejde i design og programmering.
Basér din nye hjemmeside på det rigtige grundlag – book et gratis kaffemøde og lad os alle blive klogere på, hvor vi kan hjælpe jer. Selvom processen er grundig, kan det sagtens foregå indenfor meget kort tid. Læs mere om proces og pris her og se eksempler på nogle af vores hjemmesideløsninger her.