Profil Support Coder1 november 1, 2021

Ingen grund til green hushing – men du skal undgå green washing

Det med det grønne er lidt af en niche for os og kommunikation er, det vi kan. Lad os sammen kigge dine grønne tiltag og ambitioner.

Koch&Falk

… leverer full service grafisk design og kommunikation til kommuner, organisationer og private virksomheder. 

Vores faglige stolthed og gode idéer er basen i løsninger, der styrker vores kunders forretning og kommunikation.

Vi løser mange formidlingsopgaver der drejer sig om bæredygtighed og grøn omstilling. For at kunne styrke vores kunders bæredygtighedskommunikation, deler vi nu kontor med Provice, der er specialister i rådgivning indenfor grøn omstilling og miljø. 

Blandt vores kunder er kommuner, ministerier og organisationer. Denne gruppe er forpligtiget til at leve op til krav om tilgængelighed i deres onlinepublikationer og designløsninger og den disciplin er vi specialister i.

Referencer

Vi vægter kemien og en god proces for alle parter rigtig højt og har langvarige samarbejder med mange af vores kunder.

Vi arbejder sammen med over 10 % af Danmarks kommuner foruden ministerier og organisationer. Derfor er vi også godt inde i tilgængelighed. Desuden har vi en del erfaring inden for feltet affald, miljø og bæredygtighed og samarbejder med Provice, der er rådgivningspecialister inden for grøn omstilling. 

Men branche eller arbejdsområde er, for os, ikke afgørende for et godt, varigt samarbejde.

Om os

Koch&Falk har eksisteret siden 2015. hvor Hanne Koch og Mette Falk fusionerede deres virksomheder. 

Vores fælles DNA ligger i visuel identitet og grafisk kommunikation. Vi har altid fulgt vores fags rivende udvikling med stor interesse. Både på den teknologiske front og den “antropologiske”. 

Miljø og bæredygtighed optager os begge en hel del. Vi er godkendte SMV:Grøn og SMV: Digital rådgivere og derudover deler vi adresse og samarbejder med Provice. De rådgiver bl.a. omkring grøn omstilling. 

Vi uddanner os begge løbende og gør os umage med de løsninger vi arbejder på. Og så er vi ikke bange for at kaste os ud i noget nyt.

Portræt af Hanne Koch

Hanne Koch
+45 20 24 44 20
hanne@kochfalk.dk

Hannes interessefelt er bl.a. animation. Hun har desuden et godt blik for detaljen og et skarpt, konstruktivt overblik. Ud over grafisk design er udstilling og undervisning også en del af CVet, som du kan læse mere om på LinkedIn.

Portræt af Mette Falk

Mette Falk
+45 26 11 46 34
mette@kochfalk.dk

Mettes force er den kreative tankegang i billeder og ord. Designproces og konceptudvikling er udviklet på linje med grafisk design på grafiske tegnestuer og reklamebureauer. Se CVet på LinkedIn.

Lidt af det der inspirerer os …