Alle kan få brug for en hjælperytter.

Til jer, der klarer det meste selv, måske med egen kommunikationsafdeling.

 
Enhver kan få brug for hjælp under spidsbelastninger. Enhver kan få brug for et par “ufarvede”briller til sparring på kampagneidéen. Enhver kan få brug for templates og “plug-and-play grafiske elementer til eget brug.
 
Vi er så heldige at have lange samarbejder med mange af vores kunder. Vi har måske løst en stor opgave til at starte med, har lært hinanden at kende. Derfor skal der ikke meget forklaring til at sende en hasteopgave eller hvilken som helst ny opgave videre. Vi kender stilen og arbejdsgangen og har en god idé om forventningerne til resultatet.
 
Ind imellem startet i det små – vi løser en hurtig lille opgave. Er resultatet godt? Er kemien god? Det kan være alt fra animering af SoMe-grafikken, opdateringen af hjemmesiden, opsætningen af invitationen, tilgængeligheden på rapporten eller noget helt femte.
 
Vi dublerer hinandens arbejdsområder og kan derfor rykke hurtigt ud. Samtidig har vi hver vores forcer, der supplerer hinanden og gør os stærke i den brede tilgang til større opgaver.
 
Mindre ad hoc opgaver laves typisk til timepris – vi tager 900/t (pr. januar 2021) med mindre andet er aftalt. Men du kan altid bede om:
  1. Et bud på timeforbrug
  2. Et tilbud på opgaven i sin helhed
  3. En vurdering af en mulig løsning til fast pris

Men lad os starte der, hvor det ikke koster andet end en god dialog og en god kop kaffe.

Flere tanker

Alle tanker Tænker du grønt?
Alle tanker Problemløsende kampagner
Alle tanker Forklar mig lige … hvad er en explainer?
Previous
Next